menu

Niek Roozen aan het woord (VIDEO)

​Een unieke tentoonstelling!

”Een wandeling over de FLORALIËN Nederland levert een compleet overzicht op van de nationale en internationale sierteelt en laat vele nieuwe soorten planten en variëteiten en creatieve presentaties zien.
 
Een unieke tentoonstelling van snijbloemen, kamerplanten, vaste planten, heesters en bomen voor het eerst in Nederland. In andere landen inmiddels een fenomeen.
Bloemen geven kleur en geur aan onze wereld en bieden u gezondheid, een leefbare omgeving, sociaal contact, goede voeding en nog veel meer.
 
De FLORALIËN tonen u graag nieuwe toepassingen, nieuwe plantencombinaties en de laatste trends. Groene technieken en innovaties zoals luchtzuiverende tuinen, water absorberende daktuinen en levende schilderijen bieden nieuwe oplossingen voor een gezonde woonomgeving.
 
De expositie is verdeeld in zes verschillende werelden zoals The Green City, de Tuinenhal en het immense Stadspark. U zult tijdens uw wandeling verrast worden door inspiratietuinen, kookdemo’s met proeverij, de geurexperience, voordrachten, demonstraties en de wonderschone bloemsierkunst. U kunt ook al het echte WK gras bespelen.
 
Kortom, een dagje FLORALIËN is een vrolijk avontuur voor al uw zintuigen.
Veel plezier.”
 
Niek Roozen
Hoofdontwerper FLORALIËN Nederland 2014 

&feature=youtu.be